Minőségi tankönyvekkel
a magyar oktatásért!

Testnevelés tanmenetek

2013.09.16., Örömmel értesítjük mindazokat az általános iskoláinkat, intézményeket, ahol apáczais tankönyveket rendeltek, hogy ha az egy tanulóra jutó megrendelésük eléri legalább a 3000 Ft-ot, akkor az 1-2. osztályos, valamint az 5-6. évfolyamos testnevelés tanmeneteinket ingyenesen, ajándékba kaphatják meg!

Örömmel értesítjük mindazokat az általános iskoláinkat, intézményeket, ahol apáczais tankönyveket rendeltek, hogy ha az egy tanulóra jutó megrendelésük eléri legalább a 3000 Ft-ot, akkor az 1-2. osztályos, valamint az 5-6. évfolyamos testnevelés tanmeneteinket ingyenesen, ajándékba kaphatják meg! Kérjük, hogy a megrendelések igazolásával jelezzék igényeiket a tankönyvi ügyintézőinknek a következő – a településük irányítószáma szerinti –  e-mail címeken:

A testnevelés tanmenetek megküldése azokba az iskolákba is lehetséges, ahol nem rendeltek apáczais tankönyveket. Ebben az esetben évfolyamonként 990 Ft a nyomtatott példányban rendelhető tanmenetek értéke. Megrendeléseiket a mellékelt megrendelőlapok visszaküldésével tehetik meg a következő – a településük irányítószáma szerinti –  e-mail címeken:

vagy postai úton:

Apáczai Kiadó 9500 Celldömölk, Széchenyi u. 18.

Várjuk szíves megrendeléseiket!

Letöltés: Testnevelés tanmenet megrendelőlap

Szűrés típus szerint