Minőségi tankönyvekkel
a magyar oktatásért!

Az Apáczai Kiadó hetedszer kapta meg a Magyar Termék Nagydíjat 6 tankönyvcsaládjára

2013.09.10., Az idei évben az Apáczai Kiadó immár 7. alkalommal nyerte el a Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet. A rangos minőségtanúsító elismerést ezúttal az új kerettanterv szerint készített tankönyveinkért kaptuk meg az 1., 5. és 9. évfolyamon.

Az elismeréseket szerdán adták át a Parlamentben. A díjátadón Kövér László, az Országgyűlés elnöke is részt vett. A házelnök ünnepi beszédében kiemelte: „a Magyar Termék Nagydíj a találékonyság és szakértelem jelzése, azok elismerése, akik ismerik és alkalmazzák a kiválóság törvényét, azért dolgoznak, fejlesztenek, hogy jóból kiválóvá váljanak”.

Kiadónk tartalmukban és esztétikájukban is megújított, magas színvonalú termékcsaládjaival pályázott, amelyek a legújabb Nemzeti alaptantervnek és kerettantervnek is megfelelnek. 

A fentiek alapján az Apáczai Kiadó következő termékcsaládjai nyerték el a Magyar Termék Nagydíj kitüntettő címet:

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet ebben az évben – a Kiírók Tanácsának döntése alapján – 65 cég 78 terméke vagy szolgáltatása érdemelte ki. A zsűri fokozottan vette figyelembe a kiírási feltételek teljesítését: a piaci versenyképességet, a termék és a termékhez kapcsolódó szolgáltatás minőségét és nem utolsó sorban a szakértők állásfoglalását. 

A Magyar Termék Nagydíj® kitüntető cím és tanúsító védjegy a „tanúsított minőség” európai útlevelével ér fel számunkra, amely híven mutatja az Apáczai Kiadó elkötelezettségét a pedagógus társadalom és a magyar oktatás felé. Küldetésünk továbbra is: Minőségi tankönyvekkel a magyar oktatásért!

Szűrés típus szerint